Ο Τεντόγλου το έκανε ξανά, νίκησε με... buzzer beater στη Ζυρίχη

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Ο Τεντόγλου το έκανε ξανά, νίκησε με... buzzer beater στη Ζυρίχη

Sportal newsroom 22:51 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 31.08.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση με άλμα 8.20μ. στο Diamond League της Ζυρίχης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί ένας αθλητής που δεν τον σταματάει τίποτα και αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Πέμπτης. Ο Έλληνας αθλητής ήταν εξαιρετικός στο Diamond League της Ζυρίχης, εκεί όπου κατέκτησε τον πρώτη θέση επικρατώντας ξανά στο τελευταίο άλμα με 8.20μ.

Με... buzzer beater στην κορυφή ο Τεντόγλου

Κάπως έτσι, ο Έλληνας αθλητής έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν, επικρατώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην καριέρα του στη Ζυρίχη, μετά τη περσινή χρονιά με 8.42μ. Στην αρχή όλοι οι αθλητές δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματά τους και αυτό ήταν προς όφελος του Μίλτου Τεντόγλου. Ειδικότερα, ο 25χρονος ήταν μπροστά στα δύο πρώτα άλματα, καθώς έκανε 7.95 και 8.04.

Όμως ο Γκέιλ πέρασε τον Έλληνα άλτη στο τέταρτο άλμα με επίδοση 8.07, κάτι το οποίο έκανε και ο Λόουσον με 8,05μ. Στη συνέχεια τον έφτασε και ο Γιούσκα με άλμα 8.04μ. Φυσικα, ο Τεντόγλου αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και δεν άφησε κανέναν να του κλέψει την πρωτιά. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αθλητής στη τελευταία του προσπάθεια έκανε άλμα 8.20μ., αφήνοντας έτσι στη 2η θέση τον Γκέιλ (8.07μ.) και στην 3η τον Λόουσον (8.05μ.).

Ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετικό... φεγγάρι. Πριν από λίγες ημέρες τρέλανε όλο τον κόσμο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, εκεί όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με καλύτερο άλμα στα 8,52.