Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση

Sportal newsroom 16:41 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 13.06.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Τζίνας Λαμπρούση.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Τζίνα Λαμπρούση. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την παραμονή της Ελληνίδας κεντρικής.

Η Τζίνα Λαμπρούση έκανε μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό ώσπου αποχώρησε το 2020 για να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Έπαιξε στη γαλλική Μιλούζ και την Ταργκοβίστε στο πρωτάθλημα Ρουμανίας. Έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδα και το νταμπλ στη Γαλλία.

Επέστρεψε στην ομάδα του Πειραιά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδειξε το μέγεθος της καρδιάς του και έγινε ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδειξε το μέγεθος της καρδιάς του και έγινε ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι σπουδαίος παίκτης. Από το βράδυ της Κυριακής όμως είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του Ολυμπιακού! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Η δήλωση της Τζίνας Λαμπρούση στο olympiacossfp.gr: «Νιώθω χαρούμενη, που θα παραμείνω και φέτος στην ομάδα. Ο στόχος μου, τόσο ομαδικός, όσο και προσωπικός, είναι να κατακτήσουμε τίτλους και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.