Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή ο Μιχαηλίδης
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή ο Μιχαηλίδης

Sportal newsroom 16:19 - 28.06.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Μιχαηλίδη.

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο διεθνής πίβοτ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Η ανανέωση του Στέφανου Μιχαηλίδη είναι η τρίτη ανανέωση που ανακοινώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου. Προηγήθηκαν εκείνες του Νίκου Γραμματικού, που θα συνεχίσει στον πάγκο και του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Στέφανου Μιχαηλίδη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου, θα είναι η πέμπτη μου χρόνια στην ομάδα. Η αλήθεια είναι, ότι ήταν εύκολη απόφαση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και υπάρχει και ένα διαφορετικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της, μετά από τόσα χρόνια. Θέλω να ευχηθώ, καταρχάς, υγεία σε όλους τους αθλητές για τη νέα χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε κάθε χρόνο, να πάρουμε τα πάντα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Δούκα στο Final 4 του Ναυπλίου. Η ομάδα του Πειραιά απώλεσε τον τίτλο του πρωταθλήματος σε πέμπτο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.