Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Χριστόδουλος Κολόμβος

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Χριστόδουλος Κολόμβος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χριστόδουλου Κολόμβου από την ανδρική ομάδα πόλο συλλόγου.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Χριστόδουλο Κολόμβο. Ο Έλληνας φουνταριστός αποχωρεί οριστικά από την ομάδα του Πειραιά, στην οποία κατέγραψε δύο θητείες.

Είναι η δεύτερη αποχώρηση από τον Ολυμπιακό μετά από εκείνη του Κωνσταντίνου Μουρίκη. Ο Χριστόδουλος Κολόμβος πανηγύρισε με το σκουφάκι του Ολυμπιακού εννιά πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα.

Ο έμπειρος φουνταριστός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που είναι πιθανό να είναι στο εξωτερικό. Η ΕΝΚΑ, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, είναι κοντά στην απόκτηση του πολίστα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον Χριστόδουλο Κολόμβο για την προσφορά του στην ομάδα πόλο Ανδρών, τα 10 χρόνια που αγωνίστηκε. Δύο «θητείες» στο μεγάλο λιμάνι, από το 2009 έως το 2017 και από το 2021 μέχρι σήμερα... Ο Χριστόδουλος υπηρέτησε με αξιοπρέπεια το σύλλογο μας, τίμησε το ερυθρόλευκο σκουφάκι και πανηγύρισε 17 τρόπαια, εννιά πρωταθλήματα και οκτώ Κύπελλα! Ενας εκ των κορυφαίων φουνταριστών του Θρύλου.

Χριστόδουλε, καλή συνέχεια στην καριέρα σου, καλή τύχη στη ζωή σου! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. σε ευχαριστεί...», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στο πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ, ενώ στο Champions League κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Final 8 που έγινε στο Βελιγράδι.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, αντικαταστάτης του Θοδωρή Βλάχου, κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για μία σεζόν. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας του Πειραιά στον προημιτελικό με τη Νόβι Μπέογκραντ προβλημάτισε τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά. 

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα έχει νέο δίδυμο φουνταριστών. Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, που φέτος ήταν στη Βουλιαγμένη, είναι κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι. Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και με τον Λόντσαρ, πρώην φουνταριστό της Προ Ρέκο. Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τους ξένους της ομάδας, τον Άντρο Μπούσλιε, τον Μάρκο Μπίγιατς και τον Μάρτον Βάμος. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Νόβι Μπέογκραντ.