Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη
i

© Intime

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη

Sportal newsroom 21:25 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 11.10.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 10-6 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Με εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 10-6 της Βουλιαγμένης για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Αυτός ήταν ο πρώτος από τους πολλούς αγώνες που θα δώσουν οι δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος αφού είναι και στον ίδιο όμιλο του Champions League.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν κλειστό. Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 και αυτό ήταν το μοναδικό γκολ που μπήκε στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια, η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 6-0 και ουσιαστικά καθάρισε την αναμέτρηση.

Η Βουλιαγμένη μάζεψε τη διαφορά και μείωσε 7-5 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Ωστόσο ένα γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη και της Ελευθεριάδου τελείωσε τον αγώνα.

«Ήταν μια, δεν θα έλεγα εύκολη, επικράτηση. Εμείς με την απόδοσή μας το κάναμε να δείχνει εύκολο. Η Βουλιαγμένη είναι πολύ ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εμείς προσεγγίσαμε με πάρα πολλή σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπήκαμε ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει. Κάποια στιγμή δεν θεωρώ ότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, απλά η Βουλιαγμένη αντέδρασε, όπως έπρεπε να αντιδράσει. Για λίγο είχαμε κάποιες αδράνειες, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Μέσα από τα παιχνίδια θα γινόμαστε καλύτεροι», σημείωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης.

«Κάναμε το τρία στα τρία σήμερα στο πρωτάθλημα και έχουμε... αέρα από τη νίκη μας στη σειρά των παιχνιδιών της Ευρώπης. Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Θα αντιμετωπίσουμε τη Βουλιαγμένη και την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ διαφορετικό ματς. Έχουμε όρεξη, θέληση και πάθος και η συνέχεια θα είναι καλύτερη», είπε η Ιωάννα Χυδηριώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-1, 2-4, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 4, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα, Β. Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά, Σλίκινγκ, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου, Καπετοπούλου, Βάλβη.