Οι 25 που έχει χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός

i

© Intime

Οι 25 που έχει χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνεθ

Red Duckling 21:00 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 11.10.2023

Ποιους έχει εμπιστευτεί περισσότερο ο προπονητής του Ολυμπιακού στα 12+1 ματς της σεζόν; Ποιοι δεν έχουν χάσει ματς;

Μία ολοκαίνουργια ομάδα που έπρεπε να μονταριστεί στα... επίσημα. Με την υποχρέωση να μπει σε ομίλους και να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα στην Ελλάδα που την έφερε με αρκετά εντός έδρας ματς στο ξεκίνημα αλλά και τη δοκιμασία στην Αγιά Σοφιά.

Μόνο εύκολο δεν το λες το έργο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που αν εξαιρέσεις το πώς μας άφησε στη διακοπή (αυτοκτονία στη Σερβία) τα έχει πάει περίφημα. Και ποιους έχει εμπιστευτεί σε αυτά τα 12+1 πρώτα ματς της σεζόν;

Τρεις παίκτες δεν έχουν λείψει από κανένα παιχνίδι: Πασχαλάκης (που δεν έχει χάσει λεπτό), Καμαρά (που είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής) και Ελ Καααμπί (που είναι ο πρώτος σκόρερ με 9 τέρματα).

Άλλοι 4 παίκτες ακολουθούν με 12 συμμετοχές, έχουν χάσει δηλαδή 1 ματς: Ρέτσος, Φορτούνης, Μασούρας και Μπιελ. Στα 11 ματς είναι ο Ροντινέι με τον Κίνι και στα 10 ο Αλεξανδρόπουλος. Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες βρίσκονται σε λεπτά συμμετοχής οι Φρέιρε, Εσε και Ντόι, σε μια 13άδα παικτών που έχει εμπιστευτεί περισσότερο ο κόουτς.

Ξεχωριστή περίπτωση ο Ποντένσε που ήρθε με φόρα και έχει κάνει παπάδες στα 6 ματς που έπαιξε.

Από τους 25 παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνεθ, μόνοι 3 δεν έχουν ξεκινήσει ποτέ βασικοί: Γιόβετιτς (6 συμ.), Πορόσο (5) και ο Μπρνιτς που μετράει μόλις 15 λεπτά.