Άνετο πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό, 13-9 τη Βουλιαγμένη
i

© Intime

Άνετο πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό, 13-9 τη Βουλιαγμένη

Sportal newsroom 19:11 - 16.05.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 13-9 της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 13-9 της Βουλιαγμένης και διατήρησε το πλεονέκτημα έδρας.

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Αν ο Ολυμπιακός επικρατήσει, τότε θα ψάχνει μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν η Βουλιαγμένη πάρει τη νίκη, τότε η σειρά θα έχει και τέταρτο ματς.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστινάκη, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

13:23 - 16.05.2023

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστινάκη, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό

Μετά από μία σπουδαία χρονιά με τον Παναθηναϊκό η Ελεάννα Χριστινάκη θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτηση της 26χρονη γκαρντ/φόργουορντ.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων φάνηκε ανταγωνιστική στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 6-6 με τον Ολυμπιακό να προσπερνάει στο 8-6 της δεύτερης περιόδου με την Κρίστμας.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Τσίριτς έφιξε την άμυνά της και πήρε διαφορά τεσσάρων τερμάτων για το 11-7 με την Τριχά. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 11-9 με την Ελευθερία Πλευρίτου να διαμορφώνει το τελικό 13-9 τέσσερα δεύτερα πριν το τέλος του ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-9

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-3, 3-1, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Τανκέεβα 1, Βάλβη, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.