Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός νίκησε 26-0 τον Ηλυσιακό!
i

© Intime

Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός νίκησε 26-0 τον Ηλυσιακό!

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:52 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 15.10.2023

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον αγώνα με τον Ηλυσιακό (26-0) για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Κάτι σπάνιο πέτυχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Ηλυσιακό για την Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 26-0 σε αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει υποστεί ήττα μέχρι στιγμής.

Ο αγώνας κόντρα στον Ηλυσιακό ήταν απλά μία... προπόνηση για της ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη εν όψει της συνέχειας. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Στεφανία Σάντα που σημείωσε έξι τέρματα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια σε όλη τη διάρκεια. Αυτή την πολύ πιεστική άμυνα είχα ζητήσει και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό, που και σε τέτοια παιχνίδια στα οποία είναι εμφανής η διαφορά δυναμικότητάς μας, παρουσιαζόμαστε με μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια. Προχωράμε, κοιτάζουμε το κομβικό ματς με τη Βουλιαγμένη, για την Ευρώπη, το οποίο θα είναι διαφορετικό από αυτό που παίξαμε στο πρωτάθλημα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Χαμός στον Ρέντη: Σύρραξη μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Φαντιγκά - Αποβλήθηκαν ο Αργεντινός και ο Μπιανκόν (vid)
SUPER LEAGUE 2

18:42 - 14.10.2023

Χαμός στον Ρέντη: Σύρραξη μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Φαντιγκά - Αποβλήθηκαν ο Αργεντινός και ο Μπιανκόν (vid)

Ο Ματίας Ιγκλέσιας έκανε μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Φαντιγκά, αρχικά αντίκρισε την κίτρινη, αλλά στη συνέχεια ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα. Αποβολή στη σύρραξη και για τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 26-0

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-0, 5-0, 8-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Τριχά 5, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Σάντα 6, Β. Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου 3

Ηλυσιακός: Πράπα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Τσένου, Παναγιώτι, Ξανθοπούλου, Κοκκίνου, Σκαρπαλέζου, Φελλά, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Λαζάρου, Κακλή