Με τον κόσμο του στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup

Οπαδοί Ολυμπιακού

i

© Intime

Με τον κόσμο του στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup

Sportal newsroom 19:11 - 24.02.2023

Ο Ολυμπιακός θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του στον πρώτο τελικό με τη Μακάμπι για το Challenge Cup.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες διεκδικούν κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο Τελ Αβίβ την υποστήριξη των οπαδών του. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα μπορέσουν όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Όπως έχει ενημερώσει η Μακάμπι, οι φίλοι της εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια. Περισσότεροι από 3.500 οπαδοί της ομάδας του Ισραήλ θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η έδρα του δεύτερου τελικού θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, το ΣΕΦ.

Η ενημέρωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον 1o τελικό του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στη «Shlomo Group Arena» την Κυριακή 05/03/2023 στις 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για τα εξής:

Η διαδικασία κράτησης εισιτήριων θα πραγματοποιείται με την αποστολή των στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου τρίμηνης ισχύος, αριθμός κινητού τηλεφώνου) ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση [email protected] και τηλεφωνικά στο 210-4190902-3 την Τρίτη (28/2) και ώρες 10:00-16:00.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 20€.

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προκρίθηκε στον τελικό πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για όγδοη φορά στην ιστορία σε ευρωπαϊκό τελικό στο βόλεϊ ανδρών.