Ο Μιχάλης Κουντούρης στην προπόνηση των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού
i

© Γραφείο τύπου ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο Μιχάλης Κουντούρης στην προπόνηση των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 20:02 - 30.01.2024

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης παρακολούθησε από κοντά τις προπονήσεις των ομάδων βόλεϊ του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Κουντούρης παρακολούθησε από κοντά τις προπονήσεις των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη είχε την ευκαιρία να τα πει με τους προπονητές των δύο τμημάτων Ντανιέλ Καστελάνι και Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Μιχάλης Κουντούρης συνομίλησε και με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, σχετικά με τη φετινή αγωνιστική χρονιά και την επίτευξη των στόχων των τμημάτων. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού εξέφρασε για άλλη μία φορά, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του.

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε το Σάββατο την Κηφισιά και θα αντιμετωπίσει την τουρκική Αρκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup.

Όσον αφορά το βόλεϊ γυναικών, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.