Καστελάνι: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Καστελάνι: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Sportal newsroom 19:17 - 30.01.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνι χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ματς του Ολυμπιακού με την Αρκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup και σημείωσε ότι οι παίκτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Την τουρκική Αρκάς υποδέχεται ο Ολυμπιακός (31/1, 20:30) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του CEV Cup. Η ομάδα του Πειραιά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο του Champions League, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς (7/2) στη Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός, που νίκησε την Κηφισιά το Σάββατο για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει μία από τις μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος Τουρκίας. Η Αρκάς ιδρύθηκε το 2011 και έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Challenge Cup (2008-09), ενώ έχει και μία παρουσία σε Final-4 Champions League (2011-12).

«Το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε, ότι η Αρκάς είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή επίθεση. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πιέσουμε την Αρκάς, θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να νικήσουμε», σχολίασε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

«Αύριο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Αρκάς, μία πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη», είπε με τη σειρά του ο Μιτάρ Τζούριτς.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Αρκάς

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με την Αρκάς στο κλειστό του Ρέντη. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 20:30 το βράδυ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του προημιτελικού του CEV Cup, με αντίπαλο την τουρκική Αρκάς, την Τετάρτη (31/1, 20:30), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster 

Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 30€

*Δεν ισχύει η ελεύθερη είσοδος στο Ρέντη με την Κάρτα Μέλους», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.