Νέσιτς: «Κάποιες λεπτομέρειες στα κρίσιμα σημεία έκαναν τη διαφορά»
i

© Intime

Νέσιτς: «Κάποιες λεπτομέρειες στα κρίσιμα σημεία έκαναν τη διαφορά»

Sportal newsroom 22:59 - 13.04.2024

Ο Ντράγκαν Νέσιτς σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Volleyleague γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον πρώτο τελικό της Volleyleague γυναικών. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντράγκαν Νέσιτς σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στον αγώνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του και έδωσε συγχαρητήρια στη Νίζετιχ για τον άσο στο φινάλε του αγώνα.

«Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Έγινε μάχη αλλά δυστυχώς χάσαμε. Ήταν όμως μόνο το πρώτο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα στην έδρα μας. Θα δούμε αν η Μάρετ θα είναι έτοιμη να παίξει. Κάποιες λεπτομέρειες στα κρίσιμα παιχνίδια έκαναν την διαφορά σήμερα. Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου. Είμαι ικανοποιημένος από το πως έπαιξαν.

Στο φινάλε ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά ο άσσος της Νίζετιχ με την τεχνική που χρησιμοποίησε ήταν πολύ δύσκολο και της αξίζουν συγχαρητήρια. Όμως και εμείς σερβίραμε καλά, απομακρύναμε τον Ολυμπιακό από το σερβίς σε πολλά σημεία του αγώνα και βρεθήκαμε κοντά στη νίκη», δήλωσε ο Ντράγκαν Νέσιτς.