Πως μια πτήση των 21:30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αποτελεί... γούρι για μια ομάδα
i

© Intime

Πως μια πτήση των 21:30 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη αποτελεί... γούρι για μια ομάδα

Γιώργος Γαβριλάκης 20:46 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:33 - 17.05.2024

Τρεις φορές ο Άρης ήρθε στην Αττική έχοντας προγραμματίσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πτήση των 21:30 αμέσως μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και τις τρεις φορές ο Άρης νίκησε! Μία τον Παναθηναϊκό, μία την ΑΕΚ και τώρα το Περιστέρι...

Τρεις φορές έχει έρθει στην Αττική ο Άρης για αγώνα της Stoiximan Basket League με προγραμματισμένη την πτήση της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη κατευθείαν μετά την αγωνιστική του υποχρέωση.

Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό, το ημερολόγιο ήταν γυρισμένο στη σελίδα της 5ης Φεβρουαρίου 2024. Τότε που οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και τον νίκησαν σε μία έδρα που είχαν διαδοχικές αποτυχίες για 27 ολόκληρα χρόνια!

Σχεδόν 20 μέρες μετά την τρομερή του επικράτηση επί των «πρασίνων», ο Άρης ήρθε ξανά στην πρωτεύουσα (23/3) για το παιχνίδι του με την ΑΕΚ και... άλωσε το κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τα είχε καταφέρει με το εντυπωσιακό 101-97 για την 22η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος. Και μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους οι παίκτες μάζεψαν γρήγορα τα μπαγκάζια τους και έφυγαν... καρφί προς το «Ελ. Βενιζέλος». Διότι, το ματς τελείωσε λίγο μετά τις 19:00 και η πτήση ήταν και πάλι των 21:30.

Η ίδια δηλαδή που είχαν «κλείσει» και το βράδυ του Σαββάτου (13/4), τη μέρα που αντιμετώπισαν το Περιστέρι στην Δυτική Όχθη και κατάφεραν να κάνουν ένα ακόμα «διπλό». Αυτή τη φορά όχι για την regular season, αλλά για την τρίτη αγωνιστική του Top 6 του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη λοιπόν, παύει να είναι σύμπτωση και η πτήση των 21:30 από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, πλέον είναι το γούρι του Άρη. Μπορεί και να την καθιερώσουν, αρκεί να παίζουν ώρα που να την προλαβαίνουν...