Σπανούλης: «Είμαι εκνευρισμένος με την ήττα από τον Άρη, αλλά είμαι και υπεύθυνος γι' αυτήν!» (vid)
i

© Intime

Σπανούλης: «Είμαι εκνευρισμένος με την ήττα από τον Άρη, αλλά είμαι και υπεύθυνος γι' αυτήν!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:03 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 13.04.2024

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του και για την εντός έδρας ήττα από τον Άρη...

«Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη. Ήμασταν εκτός κλίματος παιχνιδιού», είπε ο Βασίλης Σπανούλης με το που ολοκληρώθηκε η ήττα του Περιστερίου από τον Άρη για την τρίτη αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Και για την ομάδα του παραδέχθηκε πως το πρόβλημα ήταν πως «είμαστε ένα σύνολο που τώρα χτίζει την νοοτροπία του. Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος σε κάθε ματς και δεν το καταφέραμε σήμερα».

Βέβαια, ο Kill Bill το πήρε... πάνω του και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «εγώ ήμουν ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα» και ανέλυσε αυτή του την πεποίθηση λέγοντας πως «οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στη Βόννη και οι περισσότεροι ήταν εκτός κλίματος. Ήρθαν εδώ για να μην παίξουν στον αγώνα αλλά, με την σκέψη στην αυριανή προπόνηση με σκοπό να προετοιμαστούν για τη Βόννη. Με ενοχλεί η έλλειψη νοοτροπίας και μυαλού και έχω ευθύνη που συνέβη αυτό. Είμαι νευριασμένος για την ήττα μας».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, επισήμανε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, εμείς δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Το μυαλό μας για ένα λόγο που δεν γνωρίζω, ήταν στο παιχνίδι της Βόννης, ενώ είχαμε μιλήσει και είπαμε πως θα ασχοληθούμε με αυτό το ματς μετά τον αγώνα με τον Άρη. Δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες να έχουν τη συγκέντρωση που απαιτείται για ένα τέτοιο ματς. Ως φυσικό επακόλουθο ήρθε η ήττα, σ’ ένα παιχνίδι που ίσως ήταν και το χειρότερο μας τη φετινή χρονιά!».