Ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός το Σάββατο στο βόλεϊ, αλλά... κουβέντα από την Κυβέρνηση

Ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός το Σάββατο στο βόλεϊ, αλλά... κουβέντα από την Κυβέρνηση

Στέλιος Βαρδάκης • 13:20 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 11.12.2023

Το Σάββατο υπάρχει ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα βόλεϊ με την κυβέρνηση ωστόσο να μην ανακοινώνει κάτι για το αν θα διεξαχθεί με κόσμο το ματς.

Το ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, που χαροπαλεύει για τη ζωή του, από τα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό του Ρέντη. 

Η κυβέρνηση με αφορμή αυτά τα επεισόδια συνεδρίασε για να πάρει αποφάσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε ότι οι ομάδες της Super League 1 θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών έως και τις 12 Φλεβάρη, ως μέτρο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Επίσης, ανακοίνωσε ότι κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει και το επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League.

Ωστόσο, δεν υπήρχε κάποια τέτοιου είδους ενημέρωση για τα υπόλοιπα αθλήματα όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ. Το ενδιαφέρον σε αυτό το θέμα είναι ότι για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί να γίνει ο αγώνας πρωταθλήματος βόλεϊ για την 8η αγωνιστική ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην έδρα των «ερυθρόλευκων».  Δηλαδή ένα ματς από το οποίο... ξεκίνησε όλη η ιστορία των επεισοδίων, που κατέληξε στις σημερινές ανακοινώσεις.

Με δεδομένο ότι τα επεισόδια που έγιναν αφορούσαν ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για αυτό το ματς. Αλλά μοιάζει... απίστευτο το ότι κανένας στην Κυβέρνηση δεν βρέθηκε να ενημερώσει πως σε λίγες μέρες υπάρχει ένα τέτοιο ντέρμπι...

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες