Κόλιανιν: «Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη»
i

© Intime

Κόλιανιν: «Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη»

Sportal newsroom 22:14 - 26.09.2023

Δύσκολη χαρακτήρισε την πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ για το Champions League ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 16-15 της Γιουγκ στα πέναλτι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει ακόμη και με πέντε τέρματα.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Ολυμπιακό έκανε ο Γιάννης Φουντούλης που σημείωσε πέντε τέρματα. Ακολούθησε με τέσσερα ο Παπαναστασίου.

Ο αγώνας κόντρα στη Γιουγκ αποτέλεσε και το ντεμπούτο του Χρβόγιε Κόλιανιν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης προπονητής ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι αντικαθιστώντας τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μετά από μία σεζόν του Σέρβου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

«Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να ξεκινήσουμε τη σεζόν, όμως γενικότερα, η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Φάνηκε στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Στη συνέχεια, τα παιδιά κατάλαβαν ότι ‘δεν πάει άλλο’ και με δυο-τρεις άμυνες βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να κερδίσουμε στα πέναλτι», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal για Σλούκα, Μίροτιτς, Αταμάν και… δολοφονία χαρακτήρων: «Εμείς τερματίσαμε πρώτοι, ο Παναθηναϊκός 17ος - Δεν έχουμε ίδια αφετηρία»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

20:00 - 26.09.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal για Σλούκα, Μίροτιτς, Αταμάν και… δολοφονία χαρακτήρων: «Εμείς τερματίσαμε πρώτοι, ο Παναθηναϊκός 17ος - Δεν έχουμε ίδια αφετηρία»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal! Ο Βεζένκοφ, ο Σλούκας, ο Μίροτιτς, ο Αταμάν, ο Παναθηναϊκό, ο Μπραζντέϊκις και η... δολοφονία χαρακτήρων την οποία έχει αναγκαστεί να υπομείνει, σε 11 λεπτά... γεμάτα μπάσκετ (και όχι μόνο).

«Φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Champions League, που έτυχε να είναι και το πρώτο επίσημο της σεζόν. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο, η Γιουγκ και είναι πολύ καλή ομάδα και είχε και αγώνες το προηγούμενο διάστημα, οπότε ήταν έτοιμη αγωνιστικά. Βρεθήκαμε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, βρεθήκαμε να κυνηγάμε, παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη στα πέναλτι. Κρατάμε, ότι δεν τα παρατήσαμε και μέχρι το τέλος παλέψαμε για τη νίκη», σημείωσε με τη σειρά του ο Γιάννης Φουντούλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 30 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Ντιναμό Τιφλίδας.