Στο ΣΕΦ, εκτός απροόπτου, η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

ΣΕΦ

i

© Intime

Στο ΣΕΦ, εκτός απροόπτου, η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:28 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 24.02.2023

Στο ΣΕΦ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Τη σχετική είδηση «πρόδωσε» η ιστοσελίδα της CEV που αναφέρει ως τόπο διεξαγωγής του αγώνα το φαληρικό στάδιο. Μέχρι πρότινος έδρα του τελικού εμφανιζόταν το κλειστό του Ρέντη.

© cev.eu

Ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Υποψήφιο ακόμα και το Καραϊσκάκη για τον τελικό του Ολυμπιακού - Σε ποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει γίνει αγώνας βόλεϊ
ΒΟΛΕΙ

09:50 - 24.02.2023

Υποψήφιο ακόμα και το Καραϊσκάκη για τον τελικό του Ολυμπιακού - Σε ποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει γίνει αγώνας βόλεϊ

Ο τελικός του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών δεν θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη. Πολλά τα υποψήφια γήπεδα, ανάμεσα σε αυτά και το Καραϊσκάκη.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί της Μακάμπι εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια μέσα σε λίγα λεπτά. Μεγάλο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον και των φίλων του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια (1996, 2005) σε Κύπελλο Κυπελλούχων και Top Teams Cup όπου η τελική φάση διεξήχθη υπό μορφή Final - 4. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν φιλοξενήσει τη Ραβένα στο ΣΕΦ στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup το 2018, όπου έχασαν το τρόπαιο.

Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού εξέτασαν πολλές επιλογές για την έδρα του δεύτερου τελικού. Ανάμεσα στα υποψήφια γήπεδα ήταν το Καλλιμάρμαρο, το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι προκρίθηκε στον τελικό πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για όγδοη φορά στην ιστορία σε ευρωπαϊκό τελικό στο βόλεϊ ανδρών και στοχεύει στο τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.