Παγένκ: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»
i

© Intime

Παγένκ: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

Sportal newsroom 18:28 - 16.01.2024

Ο Άλεν Παγένκ δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στη νοκ άουτ φάση του φετινού Champions League βόλεϊ ανδρών.

Στην Τουρκία βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Ζιράτ στην Άγκυρα (17/1, 19:00) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League βόλεϊ ανδρών.

Η ομάδα της Τουρκίας έχει εξασφαλίσει την κορυφή του πρώτου ομίλου με 13 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του κόντρα στη Ζάκσα την πέμπτη αγωνιστική. είναι στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς. Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα του Πειραιά νίκησε με 3-1 σετ τον Πήγασο Πολίχνης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. 

Η ομάδα του Πειραιά διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για κατάληψη της δεύτερης θέσης και την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Champions League. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ζάκσα με την Κνακ που θα γίνει αργότερα.

«Η πορεία μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται. Μπροστά μας, την Τετάρτη, έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League. Έχουμε έξι βαθμούς και παίζουμε με την ισχυρή Ζιράτ στην Τουρκία. Έχουμε ακόμα ευκαιρίες να προχωρήσουμε, να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Οπότε, θα πάμε στην Τουρκία και θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για την ομάδα», ανέφερε ο Άλεν Παγένκ για την αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζιράτ.