Η Βάλουρ το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού στον δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης!

Ολυμπιακός - Χάντμπολ

i

©Intime

Η Βάλουρ το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού στον δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης!

Νίκος Καλαμπάκας 20:28 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 14.05.2024

Η Βάλουρ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του EHF European Cup, αφού απέκλεισε την Μινάουρ Μάρε με δεύτερη νίκη μέσα στην Κροατία (24-30).

Ο Ολυμπιακός ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του στο χάντμπολ αφού προκρίθηκε στον τελικό του EHF European Cup. Οι ερυθρόλευκοι έμαθαν τον αντίπαλό τους που θα είναι η Βάλουρ.

Η ομάδα της Ισλανδίας τσέκαρε το εισιτήριό τους για τους διπλούς τελικούς αποκλείοντας τη Μινάουρ Μάρε. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού είχε επικρατήσει με σκορ 36-28 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της, ωστόσο η πρόκρισή της ήταν εμφατική αφού κέρδισε και στην Κροατία με 24-30.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Φίνσον ο οποίος σημείωσε 9 γκολ, οδηγώντας τους Ισλανδούς στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πλέον, η Βάλουρ θα βάλει το τελευταίο εμπόδιο στην ομάδα του Πειραιά, στην προσπάθεια των δύο αντιπάλων να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Να σημειωθεί ότι οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 18 και 25 Μαΐου. Σε κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί στις 30/4, θα μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες θα φιλοξενήσει την άλλη στον πρώτο αγώνα και που θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση, αναδεικνύοντας το νέο πρωταθλητή Ευρώπης.

Tags: