Με την Τρόγκιρ στους «32» του EHF European Cup o Ολυμπιακός
i

© Intime

Με την Τρόγκιρ στους «32» του EHF European Cup o Ολυμπιακός

Sportal newsroom 09:49 - 25.10.2023

Την Τρόγκιρ από την Κροατία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του EHF European Cup.

Την αντίπαλό του στη φάση των «32» του EHF European Cup έμαθε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Τρόγκιρ από την Κροατία σε διπλούς αγώνες.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 25/11 ή στις 26/11 στην έδρα της κροατικής ομάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί 2/12 ή 3/12 στο κλειστό της Ηλιούπολης, που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Ολυμπιακού.

«Μια ομάδα από την Κροατία, η οποία βγήκε στην Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου. Δεν είναι της δυναμικότητας των ισχυρών δυνάμεων της Κροατίας, όμως είναι από μία πολύ μεγάλη σχολή του χάντμπολ, την κροατική. Θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια όταν πρέπει, έχουμε και παίκτες που γνωρίζουν καλά το κροατικό πρωτάθλημα, οπότε συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», δήλωσε ο Νίκος Γραμματικός μετά την κλήρωση.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στη φάση των «32» ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ρέιμοντ Σάσαρι. Στο πρώτο ματς στη Σαρδηνία, η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει με 31-24. Στη ρεβάνς, στο κλειστό της Ηλιούπολης, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού νίκησε με 38-29 «σφραγίζοντας» με εμφατικό τρόπο την πρόκρισή της.

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!
EUROPA LEAGUE

23:55 - 24.10.2023

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως μια αγγλική ιστοσελίδα τα έκανε... όλα λάθος και μπέρδεψε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και στο πρωτάθλημα της Handball premier. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 23-21 του Ιωνικού σε ματς για την πέμπτη αγωνιστική. Η σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Super Cup κόντρα στην ΑΕΚ.