Εκτός ημιτελικών ο Νυφαντόπουλος

Εκτός ημιτελικών ο Νυφαντόπουλος

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στα 60 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος άνοιξε το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας σπρίντερ, στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, έπρεπε να υπερβεί τον εαυτό του προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος συμμετείχε στην τέταρτη προκριματική σειρά. Ο 33χρονοος αθλητής τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς του με χρόνο 6.74 δευτερόλεπτα (μακριά από το φετινό του ρεκόρ) και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισε πίσω από τους Φέρντιναντ Ομανιάλα (Κένια, 6.52), Σουχέι Τάντα (Ιαπωνία – 6.52 εθν. ρεκόρ) και Μαρκ Μπράιαν Λούις (Σιγκαπούρη - 6.69 εθν.ρεκόρ) και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος κατέλαβε την 29η θέση ανάμεσα σε 50 συμμετέχοντες στα προκριματικά.

«Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα εδώ και αγωνίστηκα δίπλα σε τόσο μεγάλους αθλητές. Τεχνικά την ένιωσα καλά την κούρσα μου, το αποτέλεσμα όμως με άφησε οριακά εκτός τελικού. Δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί δουλέψαμε καλά στον κλειστό στίβο και γενικά πήγαμε καλά.

Είχα «λοκάρει» τον Καναδό και όταν είδα μετά τα 30 μ. ότι του έφυγα, πίστεψα ότι ήμουν μέσα. Αλλά ο αθλητής από τη Σιγκαπούρη έκανε εθνικό ρεκόρ και πήρε την τρίτη θέση. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο και εννοείται ότι θα κυνηγήσω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους», δήλωσε μετά την κούρσα του ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.