Καλμαζίδης: «Πάμε στη Γαλλία για να νικήσουμε»
i

Γιάννης Καλμαζίδης/©Intime

Καλμαζίδης: «Πάμε στη Γαλλία για να νικήσουμε»

Sportal newsroom 20:42 - 14.12.2022

Σύνθημα νίκης και στη Γαλλία έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Ναντ.

Προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών πήρε ο Παναθηναϊκός που επιβλήθηκε με 3-1 σετ της Ναντ. Το τριφύλλι θέλει δύο σετ στον επαναληπτικό (20/12) για να προκριθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Καλμαζίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας. Ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στη Γαλλία για τη νίκη.

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μεταξύ μας ματς με τη Ναντ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη άρα πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Λειτουργήσαμε πολύ καλά στον τομέα μπλοκ άμυνα και αυτό μας βοήθησε σημαντικά για τη νίκη. Από κει και πέρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η υποδοχή για εμάς. Όλα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους ωστόσο όταν είναι καλή η υποδοχή μπορούν να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σωστά. Εμείς θεωρώ ότι ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε τον ρυθμό από τον παλμό που μας δόθηκε και πλέον προετοιμαζόμαστε για την ρεβάνς. Εκεί θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο εμείς πάμε επίσης να νικήσουμε», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης.