Ο Ολυμπιακός επικράτησε 15-7 του Παναθηναϊκού και έκανε το 52-0(!) κόντρα στους «πράσινους»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 15-7 του Παναθηναϊκού και έκανε το 52-0(!) κόντρα στους «πράσινους»

Sportal newsroom 20:06 - 12.11.2023

Στο σερί που ξεκίνησε τον Φλεβάρη του 2001 έδωσε συνέχεια ο Ολυμπιακός, καθώς έφτασε τις 52 διαδοχικές νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πόλο Ανδρών μετά το 7-15 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Από τέσσερα γκολ σημείωσαν οι Φουντούλης και Νικολαΐδης, 5-14 οι αποβολές στο ματς.

Το εννιά στα εννιά όσον αφορά την Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών έκανε εύκολα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε άνετα με 15-7 του Παναθηναϊκού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες έφτασαν τις 52 (!) διαδοχικές νίκες, σε ένα ματς με 5-14 αποβολές. 

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν μετά από αυτή τη νίκη να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 27 βαθμούς. Από την άλλη το συγκρότημα του Δημήτρη Μάζη παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχοντας στόχο να «καθαρίσει» γρήγορα, κάτι που τελικά κατάφερε. Προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο κι από κει και έπειτα έκανε συντήρηση δυνάμεων. Έτσι, έφτασε σε μία ακόμη άνετη επικράτηση εντός των συνόρων, απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό του. Κορυφαίοι παίκτες του αγώνα οι Φουντούλης και Νικολαΐδης, οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης Δ. 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Tags: