Πριβιλέτζιο: «Δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα μπορούσα να είμαι - Με... έσπρωχνε η δύναμή της κόρης μου»
i

©glomex

Πριβιλέτζιο: «Δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα μπορούσα να είμαι - Με... έσπρωχνε η δύναμή της κόρης μου»

Κώστας Τσιακλής 13:50 - 12.11.2023

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο μίλησε μετά το τέλος του Μαραθωνίου της Αθήνας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύναμη που έλαβε από την κόρη της.

Όπως είναι πιθανότατα γνωστό ο 40ος Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Κενυάτης, Έντουιν Κίπροπ Κίπτο, ενώ στις γυναίκες πρωταθλήτρια ήταν η Μαροκινή, Σικάινα Ατανάνε.

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 2:43:20 και ήταν η πρώτη Ελληνίδα που έκοψε το νήμα αφού στη δεύτερη θέση είχε έρθει η Καρολίν Τζέπτσιρτσιρ. Η Πριβιλέτζιο που ήταν η νικήτρια του 2021 δεν αγωνίστηκε πέρσι και επέστρεψε φέτος στη δράση ως μητέρα, με τη μικρή της κόρη να την περιμένει μαζί με το σύζυγο της στο Καλλιμάρμαρο. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και παραδέχθηκε πως δεν έκανε την καλύτερη κούρσα ωστόσο ο χρόνος της ήταν καταπληκτικός. Επιπλέον αναφέρθηκε στη δύναμη που έλαβε από την κόρη της για να συνεχίσει. Αναλυτικά όσα είπε η Πριβιλέτζιο: 

«Στην αφετηρία είχα μαζί μου ένα κολιέ που έχει τα πατουσάκια του παιδιού. Γράφει το όνομά της, το φίλησα και συγκινήθηκα. Είχα κάποιες σκέψεις σήμερα, δεν ήμουν τόσο καλά όσο θα μπορούσα να είμαι. Αλλά με... έσπρωχνε η δύναμή της. Είχα στιγμές που έλεγα να κάτσω. Δεν ήταν τέλεια στο μυαλό μου, αλλά με έσπρωχνε με τον σύζυγό μου. Ήταν καλός αγώνας έστω κι αν δεν ενιωσα καλά. Ο χρόνος μου ήταν καταπληκτικός όμως. Σε μια όχι τόσο καλή μέρα έβγαλα έναν χρόνο σαν κι αυτόν. Δεν είναι κάθε μέρα για ρεκόρ».

Tags: