Οι ενδυμασίες που έκλεψαν την παράσταση στον 40ό Μαραθώνιο της Αθήνας (pics)

Οι ενδυμασίες που έκλεψαν την παράσταση στον 40ό Μαραθώνιο της Αθήνας (pics)

Sportal newsroom 13:18 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 12.11.2023

Δείτε τις ενδυμασίες που έκλεψαν την παράσταση στον 40ό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Κενυάτης Κίπτο αναδείχθηκε νικητής του εφετινού 40ού Μαραθώνιου δρόμου της Αθήνας, που σηματοδότησε την επιστροφή των ελίτ ξένων αθλητών με δυνατά ονόματα από την παραδοσιακή δύναμη των δρόμων, την Κένυα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και Βαλκανικό πρωτάθλημα Μαραθωνίου. 

Στις Γυναίκες μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαροκινή Σικάινα Αταμάνε, αφήνοντας δεύτερη την Πέρες Γιέπτσιρτσιρ, έπειτα από δυνατή μονομαχία σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. 

Όσο αφορά την ελληνική εκπροσώπηση, ο πρώτος αθλητής που τερμάτισε ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος που το έκανε με χρόνο 2:22.36. Στη δεύτερη θέση άφησε πίσω του τον περσινό νικητή, Χαράλαμπο Πιτσώλη, ενώ ο Γιώργος Μίνος τερμάτισε στη 3η θέση. 

Από την πλευρά των γυναικών η Γκλόρια Πριβιλέτζιο η οποία στην μεγάλη της επιστροφή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο εντυπωσίασε. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του 2021 με επίδοση 2:43:20 πήρε ξανά τον τίτλο, ενώ δεν έλειψε στον τερματισμό να την περιμένει το παιδάκι της μαζί με τον σύζυγό της.

Ωστόσο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπήρχαν και κάποιες ενδυμασίες που έκλεψαν την παράσταση στον 40ό Μαραθώνιο της Αθήνας. 

Tags: