Επική δήλωση παίκτη του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζουμε ντέρμπι, από τη Δευτέρα ξυπνάω με μια... κα@λα»
i

© Βαγγέλης Στόλης

Επική δήλωση παίκτη του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζουμε ντέρμπι, από τη Δευτέρα ξυπνάω με μια... κα@λα»

Sportal newsroom 00:19 - 25.02.2024

Μία απίθανη και αυθόρμητη δήλωση έκανε ο Θοδωρής Βουλκίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φοβερά κέφια είχε ο Θοδωρής Βουλκίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό. Το τριφύλλι επικράτησε με 3-1 σετ ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Volley League και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας κεντρικός ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Βουλκίδης έκανε και μία εντελώς αυθόρμητη δήλωση μετά το φινάλε του ντέρμπι.

«Αυτά τα ντέρμπι τα θέλει και ο κόσμος και εμείς. Εγώ σαν αθλητής όταν ξέρω ότι παίζω με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, ξυπνάω από τη Δευτέρα να το πω λαϊκά όπως το λέμε εμείς με μια κα@λα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βουλκίδης θέλοντας να δώσει τη δική του οπτική για το ντέρμπι.

«Είναι λες και με βάζεις στην πρίζα. Γουστάρω πολύ αυτά τα ντέρμπι, ζω για αυτά και περιμένω να έρθουν κι άλλα. Σίγουρα είναι σημαντική η νίκη. Συνεχίζουμε τις νίκες, δεν έχουμε κάνει ήττα. Παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Καμία πρώτη θέση δεν είναι σίγουρη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και τους τίτλους που θέλουμε. Ο κόσμος ήταν σίγουρα η έξτρα βοήθεια που θέλαμε. Μας έλειψε ο κόσμος φέτος και τον θέλουμε δίπλα μας στη συνέχεια για να πάρουμε ό,τι έχει απομείνει», συμπλήρωσε ο Έλληνας κεντρικός.