Ανακοίνωσε τον πασαδόρο Κάμερον ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον πασαδόρο Κάμερον ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Καναδού πασαδόρου Κερν Κάμερον για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Καναδός πασαδόρος Κερν Κάμερον ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος παίκτης θα πλαισιώσει τον Ράιντελ Ιερεθουελό και Σταύρος Κασαμπαλή στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Κερν Κάμερον είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αλμπέρτα του Καναδά. Ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική σεζόν στη Σλοβενία με τη φανέλα της Κρκα.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κερν Κάμερον για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το αντρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια κίνηση ενίσχυσης με την προσθήκη του ταλαντούχου Καναδού πασαδόρου Κερν Κάμερον.

Ο 24χρονος (1.93μ.) πασαδόρος αγωνιζόταν στη Σλοβενία με τη φανέλα της Κρκα και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αλμπέρτα του Καναδά.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, o Κερν Κάμερον ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω μέλος ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου και μιας σπουδαίας ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του:

2018/19 – 2022/23 University of Alberta

2023/24 – 2023/24 MOK Krka Novo Mesto», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το τριφύλλι είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος πίσω από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν σε λίγες ημέρες στο κλειστό του Μετς με στόχο την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.