Πικρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ
i

© Intime

Πικρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 23:03 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 21.10.2023

Εκτός συνέχειας του EHF European Cup τέθηκε ο ΠΑΟΚ μετά το ισόπαλο 25-25 με τη Λιντζ.

Νωρίς ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάνου Γούσιου αναδείχθηκε ισόπαλη 25-25 με τη Λιντζ και σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε 20-16 στο 40’ και 25-23 στο 55’, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα έστω και του ενός τέρματος που θα του έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πέναλτι.

Στην τελευταία επίθεση ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίλεπτη και είχε ένα σουτ, αλλά το γκολ του Μποτσκάρεφ ακυρώθηκε ως εκπρόθεσμο.

«Σίγουρα ήταν ένα οριακό παιχνίδι. Ξέραμε από την αρχή ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, και εκεί μέσα ο αγώνας πήγε στο γκολ. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν και λίγο άτυχοι γιατί πάντα σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο και η τύχη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση», σημείωσε ο Πάνος Γούσιος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ στρέφει, πλέον την προσοχή τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τον Ζαφειράκη στη Νάουσα για την πέμπτη αγωνιστική της Handball premier.

ΠΑΟΚ- ΛΙΝΤΖ 25-25 (14-12 ημχ)

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 4, Ελευθεριάδης 4, Τσαμουρίδης 3, Παπαγεωργίου 1, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 4, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 1, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 1, Μποτσκάρεφ 4, Τζωρτζίνης 2, Δάιος.