Ζάκοτς: «Χρειαζόμαστε μία παίκτρια που θα μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές»

Ντάρκο Ζάκοτς

i

© Intime

Ζάκοτς: «Χρειαζόμαστε μία παίκτρια που θα μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές»

Sportal newsroom 20:16 - 07.01.2024

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ντάρκο Ζάκοτς.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία παίκτρια που θα τον βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε 3-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Ο Ντάρκο Ζάκοτς σχολίασε ότι η ομάδα του είχε προβλήματα στην επίθεση, που δεν της επέτρεψαν να κατακτήσει το πρώτο σετ.

«Μόνο το πρώτο σετ υπήρχαν στιγμές που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα που είχαμε στην επίθεση δεν μας επέτρεψαν να το κατακτήσουμε... Δεν είμαι φυσικά ικανοποιημένος κι από την αντίδραση που είχαμε στη συνέχεια. 

Πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις, αλλά η δική μας απόδοση ήταν χειρότερη. Χρειαζόμαστε μια αλλαγή στο ρόστερ μας, μιας παίκτρια που θα μπορεί να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Η Ντέακ θέλει χρόνο προσαρμογής, η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν τη βοήθησε κι η ομάδα, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια», τόνισε ο Ντάρκο Ζάκοτς.