Έγραψε ιστορία ο Άλιμος: Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά!
i

© Intime

Έγραψε ιστορία ο Άλιμος: Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά!

Ο Άλιμος επιβλήθηκε με 19-9 της Γλυφάδας και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον πρώτο προκριματικό όμιλο θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών.

Έγραψε ιστορία ο Άλιμος! Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 19-9 της Γλυφάδας και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League πόλο γυναικών.

Ο Άλιμος είναι ομάδα που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια και έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Με προπονητή τον Παναγιώτη Βέργο και αιχμή του δόρατος την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε το τρία στα τρία στον πρώτο προκριματικό όμιλο της Βουδαπέστης και ετοιμάζεται για τους ομίλους του Champions League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άλιμος συμμετέχει για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πόλο. Η ομάδα του Πάνου Βέργου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο το Σάββατο κόντρα στην Ουίπεστ.

Αντίθετα, τα πράγματα για τη Γλυφάδα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Σπαντάου και την Κυριακή την Ουίπεστ. Οι πρώτες τρεις ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στο Champions League, ενώ οι υπόλοιπες δύο στο LEN Euro Cup.

Ο Άλιμος μπήκε…φουριόζος στη πισίνα, προηγήθηκε 5-0 και 8-2 στο πρώτο μόλις οκτάλεπτο, και απλούστευσε τα πράγματα. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με τέσσερα τέρματα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 9-19

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-2, 3-5, 3-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 1, Ο’Ράιλι 4, Φουντωτού 1, Πιοβάν , Κουρέτα 1, Τσιάρα.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου 2, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

Σλούκας: «Από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκα, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έλαβα ήδη μεγάλη αγάπη»
EUROLEAGUE

21:25 - 22.09.2023

Σλούκας: «Από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκα, από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έλαβα ήδη μεγάλη αγάπη»

Ο Κώστας Σλούκας ως αρχηγός του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε το Τριφύλλι στη συνέντευξη για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μίλησε για τις μάχες με τον Ολυμπιακό και τις διαφορετικές προσεγγίσεις από τον κόσμο των δύο ομάδων,

Διαιτητές: Βένγκενροθ (Ελβετία), Μάρτιν (Ισπανία)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου: Ούιπεστ-Σπαντάου 15-7, Ούιπεστ-Φερεντσβάρος 11-9.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άλιμος ΝΑΣ BETSSON 9 βαθμοί

2. Ουίπεστ 6

3. Φερεντσβάρος 3

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 0

5. Σπαντάου 0