Στη Βουλιαγμένη ο Χατζηδάκης

Στη Βουλιαγμένη ο Χατζηδάκης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την ένταξη του Κώστα Χατζηδάκη στο επιτελείο των ακαδημιών του συλλόγου.

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης εντάσσεται ο Κώστας Χατζηδάκης. Ο Έλληνας προπονητής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα αναλάβει ρόλο στις ομάδας Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Ο Κώστας Χατζηδάκης ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου. Ο Έλληνας προπονητής ήταν άμεσος συνεργάτης του Χάρη Παυλίδη τότε ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αλλά και την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Κίνας.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή υδατοσφαίρισης, Κώστα Χατζηδάκη.

Ο Κώστας Χατζηδάκης, έχοντας μια σημαντική πορεία στην προπονητική, τόσο σε ακαδημίες όσο και σε γυναικείες ομάδες (Ναυτικός Όμιλος Ρέθυμνου, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, Εθνική Ομάδα Κίνας), φέρνει την πολύτιμη εμπειρία και γνώση του στις ομάδες των Κορασίδων, Νεανίδων, και Νέων Γυναικών του ομίλου.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Κώστα!», αναφέρει η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης.

Σημειώνεται ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη ταλέντων στο πόλο. Οι ακαδημίες του συλλόγου βρίσκονται σχεδόν κάθε χρόνο σε τελικές φάσεις πανελλήνιων πρωταθλημάτων με πολλές κατακτήσεις τίτλων.