Σοκ: Πάνω από 400 οι προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, 33 οι ανήλικοι!

Σοκ: Πάνω από 400 οι προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη, 33 οι ανήλικοι!

Sportal newsroom 16:28 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 08.12.2023

Μπαράζ προσαγωγών για τα επεισόδια στο Ρέντη, με τους προσαχθέντες να φτάνουν στους 424 εκ των οποίων 33 ανήλικοι και 3 γυναίκες.

Τα επεισόδια στο Ρέντη, που έφεραν τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, από ναυτική φωτοβολίδα, αποτελούν το βασικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες. Η ένταση έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ήταν έντονη, με την αστυνομία να προχωράει σε προσαγωγές, αφού πρώτα είχε «μαντρώσει» πάνω από 1.000 άτομα πέριξ του κλειστού, αναζητώντας αυτόν που πέταξε την φωτοβολίδα.

Το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία προχώρησε σε πάνω από 400 προσαγωγές. Για την ακρίβεια, οι προσαχθέντες έφτασαν τους 424, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αλλοδαπών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως; ανάμεσα σε αυτά τα άτομα βρίσκονται και οι δράστες της επίθεσης στον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το Law and Order μάλιστα, ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται 33 ανήλικοι αλλά και 3 γυναίκες, ενώ οι υπόλοιπο είναι ενήλικοι άνδρες και εξετάζονται από τους αστυνομικούς, προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο ποιοι εξ αυτών βρίσκονταν στο πέταλο του γηπέδου στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

©intime

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους υπάρχουν και περίπου 150 με 180 χούλιγκαν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η ομάδα αμέσως μετά την επίθεση μπήκε στις τουαλέτες του γηπέδου και επιχείρησε να κάψει τα ρούχα που φορούσαν και στη συνέχεια μπήκαν ανάμεσα στους ανυποψίαστος φιλάθλους . Τώρα οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν σε ομάδες τα άτομα που έχουν προσαχθεί και λαμβάνουν αποτυπώματα ,δείγματα ώστε να δουν αν κάποιος από αυτούς έχει ίχνη πυρίτιδας στα χέρια καθώς και γενετικό υλικό.