Έπος! Ο Τεντόγλου ξέδωσε με... δισκοβολία πριν τον τελικό του μήκους (vid)

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Έπος! Ο Τεντόγλου ξέδωσε με... δισκοβολία πριν τον τελικό του μήκους (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου δοκίμασε μία βολή στη δισκοβολία λίγο πριν τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για μία ακόμη κορυφή. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους θα αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης με στόχο να κατακτήσει το μοναδικό χρυσό που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Ο τελικός του Τεντόγλου είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 ώρα Ελλάδας. Λίγο πριν μπει στο στάδιο, ο αθλητής με καταγωγή από τα Γρεβενά το έριξε στη... δισκοβολία με έναν «αόρατο» δίσκο. Ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως μαρτυρά και το βίντεο του ΣΕΓΑΣ δοκίμασε την τύχη του και στις ρίψεις.

Ο αθλητής που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι, προκρίθηκε στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8,25 μέτρα που σημείωσε με την τρίτη του προσπάθεια. Ο Τεντόγλου θα αγωνιστεί ένατος στον μεγάλο αγώνα.

«Στην αρχή έκανα λίγες… χαζομάρες. Δεν έχει σημασία. Περάσαμε τελικό με καλή επίδοση κιόλας. Νιώθω καλά. Αύριο (σ.σ σήμερα) θα είναι μια καλή μάχη. Δύσκολος αγώνας ο αυριανός (σ.σ σημερινός)», τόνισε μετά την πρόκρισή του στον τελικό ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Ήταν δύσκολος προκριματικός αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές. Οι περισσότεροι… Ήταν πολύ περίεργος αγώνας έκλεισε ο τελικός, η 12άδα, με 8 μέτρα που είναι απίστευτο. Έχουμε χρόνια να το δούμε», συμπλήρωσε ο Έλληνας αθλητής.

Όσο για τον τελικό ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι, δήλωσε: «Πιστεύω ότι αύριο θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά είμαι έτοιμος. Περιμένω να πηδήξω πολύ καλά όπως και οι άλλοι θα πάνε πολύ καλά. Θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζω να είναι ένας καλός αγώνας».