Συγκίνηση και πανηγυρισμοί για τη Ντρισμπιώτη

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

©intime

Συγκίνηση και πανηγυρισμοί για τη Ντρισμπιώτη

Sportal newsroom 11:50 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 24.08.2023

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου της Βουδαπέστης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην, με χρόνο 2 ώρες 43 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

Περίπου έναν χρόνο μετά τον διπλό θρίαμβο στο Μόναχο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ελληνίδα αθλήτρια πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο βιογραφικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες κατέκτησε η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52. Στη συνέχεια ακολούθησε η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έκλεισε την πρώτη τριάδα.

Με αυτήν την εξαιρετική επίδοση η Ντρισμπιώτη χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 24ο της χώρας μας στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, ξεσπώντας σε κλάματα μετά τον τερματισμό της, κρατώντας και την ελληνική σημαία.

Ντρισμπιώτη: «Ήμουν έτοιμη από καιρό για αυτήν την κούρσα - Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο» (vid)
ΣΤΙΒΟΣ

11:10 - 24.08.2023

Ντρισμπιώτη: «Ήμουν έτοιμη από καιρό για αυτήν την κούρσα - Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο» (vid)

Μετά το τεράστιο επίτευγμα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στάθηκε στην ετοιμότητά της.

Ύστερα, δέχθηκε... επίθεση αγάπης από τους Έλληνες που βρίσκονταν εκεί και πανηγύρισε, αγκαλιασμένη μαζί τους, την τεράστια αυτή επιτυχία.