Τζουλιάνι στο Sportal: «Δεν έχω δει πουθενά στον κόσμο τέτοιους οπαδούς» (vid)

Αλμπέρτο Τζουλιάνι

i

© Intime

Τζουλιάνι στο Sportal: «Δεν έχω δει πουθενά στον κόσμο τέτοιους οπαδούς» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:50 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 16.03.2023

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι αφιέρωσε μέσω το Sportal την κατάκτηση του Challenge Cup στα θύματα των Τεμπών ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ακόμη μία σημαντική επιτυχία στην προπονητική του καριέρα σημείωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός προπονητής οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Challenge Cup.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 της Μακάμπι, λίγες ημέρες μετά το 3-0 στο Ισραήλ και κατέκτησαν το τρίτο Ευρωπαϊκό για το βόλεϊ ανδρών του συλλόγου. Στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού αφού είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια.

Μετά την απονομή του τροπαίου, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο Ιταλός προπονητής αφιέρωσε την επιτυχία στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών ενώ έκανε ειδική μνεία στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Πραγματικά φοβερή ατμόσφαιρα. Πήραμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο έπειτα από χρόνια οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για τον σύλλογο, τους παίκτες μου και όλο το επιτελείο μας. Αφιερώνω αυτό το κύπελλο στα θύματα της τραγωδίας που βιώνει η Ελλάδα», σημείωσε αρχικά ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

«Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Δεν έχω δει ποτέ τέτοιους οπαδούς σε κανένα μέρος του κόσμου που έχω μείνει. Είμαι ευτυχισμένος και αισθάνομαι τιμή που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής για τον κόσμο των Πειραιωτών.