Πολυτιμότερος του πρωταθλήματος ο Τζούριτς: «Δείξαμε ότι φέτος ήμασταν καλύτεροι - Πολύ πιθανό να μείνω»
i

© Intime

Πολυτιμότερος του πρωταθλήματος ο Τζούριτς: «Δείξαμε ότι φέτος ήμασταν καλύτεροι - Πολύ πιθανό να μείνω»

Sportal newsroom 22:05 - 22.04.2024

Ο Μίταρ Τζούριτς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Volley League και δήλωσε ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κεντρικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής τους.

Ο Μίταρ Τζούριτς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Volley League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη και με 3-1 στη σειρά των τελικών κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας κεντρικός της ομάδας του Πειραιά αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του φετινού πρωταθλήματος. Ο Τζούριτς στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό σημείωσε ότι η ομάδα του έδειξε ότι ήταν καλύτερη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά τα συναισθήματα είναι λίγο περίεργα γιατί από το τρίτο σετ και μετά δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Από την άλλη ευτυχισμένος γιατί παίξαμε καλά και στο τέλος τα καταφέραμε. Και οι δύο ομάδες άξια βρέθηκαν στον τελικό αλλά δείξαμε ότι φέτος ήμασταν καλύτεροι», είπε αρχικά ο Μίταρ Τζούριτς.

Για το βραβείο του MVP, ο Έλληνας κεντρικός σημείωσε: «Είμαι 35 ετών. Μεγαλώνουμε φίλε. Πλησιάζει το τέλος αλλά ακόμα δεν το σκέφτομαι έντονα. Κοιτάω να το απολαμβάνω και όσο έχω αυτή την τρέλα μέσα στο γήπεδο θα παίζω».

«Ο Νίκος στάθηκε πολύ άτυχος στο κύπελλο. Όλοι στεναχωρηθήκαμε. Τον αγαπάμε και τα δώσαμε όλα και γι'αυτόν. Του ευχόμαστε περαστικά όλοι», σχολίασε ο Τζούριτς για τον Νίκο Ζουπάνη, στον οποίον αφιέρωσε τον φετινό τίτλο.

«Πολύ πιθανόν να μείνω στην ομάδα και την επόμενη σεζόν», κατέληξε ο Έλληνας κεντρικός για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό.