Στην Ορεστιάδα ο Βραζιλιάνος Μπουιάτι
i

© Άθλος Ορεστιάδας

Στην Ορεστιάδα ο Βραζιλιάνος Μπουιάτι

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σάββατου ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι.

Ο Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι είναι ο πρώτος ξένος του Άθλου Ορεστιάδας που έφτασε στην πόλη του Έβρου. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στην Ορεστιάδα το βράδυ του Σαββάτου μετά από μαραθώνιο ταξίδι από το Σάο Πάολο.

Ο 33χρονος προσγειώθηκε μαζί με τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Ορεστιάδα. Τον Βραζιλιάνο διαγώνιο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Άθλου Γιώργος Τσολακίδης και το μέλος Αθανάσιος Σπαθόπουλος.

«Ο Βραζιλιάνος σουπερστάρ, Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι άνοιξε χθες τον «χορό» των αφίξεων των νεοαποκτηθέντων αθλητών του Άθλου Ορεστιάδας στην πόλη μας!

Ο 33χρονος διεθνής διαγώνιος της Βραζιλίας, μετά από ένα μαραθώνιο ταξίδι Σάο Πάολο – Παρίσι- Αθήνα έφτασε με τη σύζυγό του Αντριάνα το βράδι του Σαββάτου 12/8 στην Αλεξανδρούπολη, από όπου ο υψηλότερος βολεϊμπολίστας στην ιστορία του Ελληνικού βόλεϊ, μετέβη οδικώς στην Ορεστιάδα, όπου εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” το ζεύγος Μπουιάτι υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τσολακίδης και το μέλος του ΤΑΑ, Αθανάσιος Σπαθόπουλος.

Τις προσεχείς ημέρες ο Βραζιλιάνος γίγαντας (2.17μ) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενόψει της επίσημης έναρξης (21/8) της προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας για την νέα απαιτητική σεζόν της Volleyleague ανδρών 2023-2024, υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου προπονητή της ομάδας μας, Κριστιάν Τσιτιγκόι», αναφέρει η ανακοίνωση του Άθλου.