Συνεχίζει στον Πανιώνιο η αρχηγός Ιωάννα Καρέλια
i

© Πανιώνιος

Συνεχίζει στον Πανιώνιο η αρχηγός Ιωάννα Καρέλια

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι η Ιωάννα Καρέλια θα συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και την επόμενη σεζόν.

Για έκτη χρονιά θα παραμείνει στον Πανιώνιο η Ιωάννα Καρέλια. Η Ελληνίδα κεντρική και αρχηγός της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι η πρώτη που υπογράφει για τη σεζόν 2024-2025, που θα βρει τον Πανιώνιο στη Volleyleague γυναικών.

Η ομάδας της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Πανιώνιος έγραψε ιστορία στην Pre League αφού εξασφάλισε την άνοδο έχοντας 22 νίκες σε 22 αγώνες. Ο Πανιώνιος στην απόλυτη πορεία του προς τον τίτλο της Pre League απώλεσε μόλις πέντε σετ σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πιθανή είναι και η παραμονή Γιάννη Χαριτωνίδη, που οδήγησε την ομάδα στη Volleyleague γυναικών.

«Η διοικούσα επιτροπή του βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ύστερα από την επιτυχημένη χρονιά ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την Volley League! Στόχος της ομάδας είναι η καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση για έκτη χρονιά της αρχηγού Ιωάννας Καρέλια.

Η Ιωάννα δήλωσε για την ανανέωσή της στον Ιστορικό: «Αισθάνομαι συγκινημένη που έμεινα στο δεύτερο σπίτι μου και θα αγωνιστώ με τον Πανιώνιο στην Volley League! Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!»

Η Καρέλια αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού και έχει ύψος 1.82 μ. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην σχολή Μωραΐτη και έχει αγωνιστεί σε ULU (University of London), Polonia SideOut London, Αστέρα Νίκαιας, Ηλιούπολη Γ.Σ», αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου.