Η Μαριαλένα Αρτακιανού MVP της πρώτης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών
i

© ΕΟΠΕ

Η Μαριαλένα Αρτακιανού MVP της πρώτης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών

Sportal newsroom 08:39 - 25.10.2023

Η Μαριαλένα Αρτακιανού του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της πρώτης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού ξεχώρισε την πρώτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η λίμπερο του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 29χρονη λίμπερο είχε αναδειχθεί κορυφαία στη θέση την περσινή σεζόν, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η Αρτακιανού, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είχε 67% στην υποδοχή με 42% άριστες, ενώ έβγαλε πολλές άμυνες που έδιναν στις συμπαίκτριές της κόντρα επιθέσεις. Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα της που αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια αγωνιστικής. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2022-23 με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Είμαστε χαρούμενες που ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα και μέσα στην έδρα μας. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γα τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Μπήκαμε συγκεντρωμένες, ακολούθησαμε το πλάνο του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη» σχολίασε αρχικά η Μαριαλένα Αρτακιανού και αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμιστεί και φέτος θα γίνουν όμορφα και δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να απολαύσει βόλεϊ. Μακάρι να καταφέρουμε κάποια στιγμή να μας δείξει και η τηλεόραση για να μας δει ο κόσμος».

Κλείνοντας, αφιέρωσε το βραβείο της MVP: «Χαίρομαι που στη πρώτη μας νίκη είμαι η MVP. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που με στηρίζουν σε ότι και να κάνω. Φυσικά στις συμπαίκτριές μου, στον προπονητή που δουλεύουμε κάθε μερά σκληρά στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η κορυφαία επτάδα της 1ης αγωνιστικής:

© ΕΟΠΕ

Πασαδόρος: Jovana Gogic (Ηλυσιακός Α.Ο.) 8π. (6/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Διαγώνια: Panni Petovary (Α.Σ.Π. Θέτις) 24π. (17/40 επ., 5 άσσοι, 2 μπλοκ).

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!
EUROPA LEAGUE

23:55 - 24.10.2023

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως μια αγγλική ιστοσελίδα τα έκανε... όλα λάθος και μπέρδεψε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ακραίες: Michaela Mlejnkova (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 12π. (11/18 επ., 1 μπλοκ, 37% υπ. - 16% άριστες), Vanessa Agbortabi (Ηλυσιακός Α.Ο.) 23π. (17/38 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ, 45% υπ. - 35% άριστες).

Κεντρικές: Ιωάννα Κασδοβασίλη (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 9π. (5/10 επ., 4 μπλοκ), Martina Samadan (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 14π. (10/16 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ).

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) Λ, (67% υπ. - 42% άριστες).