Όλα τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός την όγδοη αγωνιστική για τη Volleyleague γυναικών
i

© Intime

Όλα τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός την όγδοη αγωνιστική για τη Volleyleague γυναικών

Sportal newsroom 21:32 - 01.12.2023

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Ο Ολυμπιακός απειλεί το αήττητο της ΑΕΚ στην όγδοη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η Ένωση φιλοξενεί την ομάδα του Πειραιά στο μεγάλο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής. Το ματς είναι ιδιαίτερο αφού αρκετές παίκτριες των δύο ομάδων άλλαξαν στρατόπεδο το καλοκαίρι.

Οι Κατερίνα Γιώτα, Σοφία Κοσμά από τη μια και οι Γιαμίλα Νίζετιχ, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Μαριαλένα Αρτακιανού από την άλλη με τις δύο πρώτες να αποχωρούν από τον Ολυμπιακό για την ΑΕΚ και τις τρεις τελευταίες να ακολουθούν το αντίθετο δρομολόγιο.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις με ποιοτικές αθλήτριες. Έδειξε την δυναμική του κόντρα στην Νοβάρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οι φίλοι του βόλεϊ σίγουρα θα απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να υποστηρίξει όπως κάνει πάντα» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ.

«Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, που μέχρι τώρα κέρδισε όλα τα παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι στην κορυφή και δεν θέλουμε να μεγαλώσει η διαφορά μας στην κατάταξη, οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε», σημείωσε με τη σειρά του ο Λορέντζο Μιτσέλι, προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ανοίξει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Το τριφύλλι νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη επιβλήθηκε 3-1 της CSM Βουκουρεστίου για το Challenge Cup. Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη έκανε τις δύο πρώτες της νίκες με τα Πεύκα και τον Απολλώνιο.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, 13.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Παπαχατζής Π., Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Μουζακίτη, Παυλάκης, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Γυμναστήριο Μίκρας, 17.00: Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Καπλάνης, Ψύχου, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Πρέντζας, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πολίτης, ΕΠόπτες: Βλάχος, Τομαράς, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 17.45: Ηλυσιακός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Προκοπίου, Παρατηρητής: Μαρκάτης, Επόπτες: Τσιλάλης, Γεώργας, Γραμματεία: Τρίκκα.

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πόσταρε πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» με... βαρύ μήνυμα στον Σούνακ: «F@ck you b@st@rd»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:45 - 01.12.2023

Πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πόσταρε πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» με... βαρύ μήνυμα στον Σούνακ: «F@ck you b@st@rd»

Ο Σταν Κόλιμορ, πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, με θητεία και στη Λίβερπουλ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας», το οποίο ήταν ιδιαίτερα... καυστικό απέναντι στον πρωθυπουργό της Αγγλίας.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος

Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Δρούκα, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 18.45: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σπίγγου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Η βαθμολογία