Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησαν τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Oλυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη»

Βούλα Πατουλίδου

i

Βούλα Πατουλίδου/©Intime

Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησαν τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Oλυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:50 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 01.03.2024

Η Βούλα Πατουλίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» και θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στην ΕΡΤ μίλησε για το γιο της και μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Βούλα Πατουλίδου για την εκπομπή «Μπαμπά-δες» και θα προβληθεί αύριο (2/3/24) από την ΕΡΤ αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό με τον γιο της, ο οποίος σε ερώτηση στο νηπιαγωγείο για το αν γνωρίζει κάποιον Ολυμπιονίκη, απάντησε τον Κώστα Κεντέρη κι όχι τη μητέρα του.

«Κάποια στιγμή θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στο νηπιαγωγείο για ολυμπιακή φλόγα και για τις μασκότ, γιατί τι τώρα να πεις στα πιτσιρίκια; Το παραμύθι. Και η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά. Μεταξύ αυτών και ο γιος μου» είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, η Βούλα Πατουλίδου ανέφερε: «Με πήρε η δασκάλα και μου είπε “ήταν ο γιος σας με κάτι άλλα παιδιά και όταν ρώτησα αν ξέρουν κάποιον ολυμπιονίκη, πετάγεται ο γιος σας και απαντάει τον Κεντέρη”. Λέω “ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Πεταγόντουσαν τα άλλα παιδάκια και έλεγαν “κι εμείς κυρία ξέρουμε, τη μαμά του Γιώργου”. Έρχεται στο σπίτι και του λέω “δεν είπες εμένα;” και μου απαντάει “έλα ρε μαμά εσύ είσαι η μαμά μου”. Σωστός; Άψογος. Και λέω ναι, πάνω από όλα και για όλα τα χρόνια που υπάρχει το παιδί και εσύ, είσαι πρωτίστως η μαμά. Όλα τα άλλα έρχονται».