Ράσταβατς: «Ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε ήταν να εκμεταλλευτούμε τους χώρους»

Ράσταβατς: «Ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε ήταν να εκμεταλλευτούμε τους χώρους»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:46 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 28.01.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε μετά την νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο (3-1), τονίζοντας πως ο «μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε ήταν να εκμεταλλευτούμε τους χώρους». Την ίδια ώρα, ο Σάσα Ίλιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι Περιστεριώτες απομακρύνθηκαν από τα πλέι οφ αλλά θα κάνει τα πάντα στα έξι παιχνίδια που απομένουν

Επιστροφή στις νίκες μετά την παρένθεση (0-2) με τον Παναθηναϊκό για τον Αστέρα Τρίπολης, που ύστερα από πολύ ωραίο παιχνίδι επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League κι επέστρεψε στην έκτη θέση, όπου βρισκόταν από χθες προσωρινά η Λαμία

Οι Αρκάδες έκαναν ακόμα ένα βήμα προς το στόχο της συμμετοχής στα εφετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος σε αντίθεση με την ομάδα των δυτικών προαστίων που απέχει έξι βαθμούς από το συγκρότημα της Πελοποννήσου. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για την νίκη των Αρκάδων, ενώ τόνισε πως ο «μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε ήταν να εκμεταλλευτούμε τους χώρους». 

«Θεωρώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσουμε, να εκμεταλλευτούμε τους χώρους, ώστε να πάρουμε το ματς και τους τρεις βαθμούς», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός.

Ίλιτς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Την ίδια ώρα, ο Σάσα Ίλιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε από τα πλέι οφ αλλά θα κάνει τα πάντα στα έξι παιχνίδια που απομένουν, ενώ δεν έλειψε να δώσει και τα συγχαρητήρια και στον Αστέρα.

«Αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, εμείς δεν το κάναμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπως το πέναλτι. Συγχαρητήρια στον Αστέρα, απομακρυνόμαστε από την εξάδα, αλλά μένουν ακόμα έξι παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.