Ο Μπόγρης στο Sportal: «Yψηλού επιπέδου προπονητής ο Μεντιλίμπαρ, μας λείπει η ταύτιση με τη φανέλα»
i

/©Sportal

Ο Μπόγρης στο Sportal: «Yψηλού επιπέδου προπονητής ο Μεντιλίμπαρ, μας λείπει η ταύτιση με τη φανέλα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:53 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 12.02.2024

Ο Γιώργος Μπόγρης, μετά την αγάπη που δέχθηκε στο ΣΕΦ, μίλησε στην κάμερα του Sportal και μοίρασε τις ατάκες με το… τσουβάλι!

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν είναι ο αθλητής που έχεις συνηθίσει.

Ο σέντερ του Αμαρουσίου, έχοντας πλέον πατήσει τα 35, απολαμβάνει κάθε στιγμή στο παρκέ και χαίρεται το μπάσκετ, με τα παιχνίδια στο ΣΕΦ να έχουν μια ξεχωριστή χροιά για εκείνον.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, παρότι έμεινε στην ομάδα μόλις 2 χρόνια, τον αγάπησε όσο λίγους αθλητές και παρότι έχουν περάσει χρόνια, δεν χάνει ευκαιρία να του το δείξει.

Το είδαμε και πρόσφατα, όταν βρέθηκε στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με την Μακάμπι, το είδαμε και στο ματς του Ολυμπιακού με το Μαρούσι.

«Θα παίζω μέχρι να μου πέσουν τα δόντια, για να ζω αυτή τη μία μέρα το χρόνο. Ό,τι και να λέω είναι λίγο. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα, οπότε είναι πάντα πολύ όμορφο. Δεν θα πέσουν ποτέ για να παίζω μέχρι τα 90 και να έρχομαι εδώ μια μέρα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπόγρη για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, καθώς το κοινό, με κάθε ευκαιρία, του έδειχνε την αγάπη του, με τον «Μπογρίνιο» να ανταποδίδει.

Από εκεί και πέρα όμως, η κουβέντα μας είχε να κάνει και με το μπάσκετ. Το Μαρούσι, στο πρώτο του παιχνίδι με τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπόγρη, είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο.

«Εμφανίσαμε ένα πρόσωπο, όμως είναι πολύ νωρίς να πούμε πράγματα. Έχουμε δουλέψει με τον κόουτς Βετούλα μόλις 2 ημέρες. Πιστεύω πως το τιμ με το οποίο πλαισιώθηκε το Μαρούσι είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ξέροντας και τον κόουτς Παπαχατζή με τον οποίο δούλεψα και στο παρελθόν όταν ήμουν στον Πανιώνιο και με τον κόουτς Βετούλα, με τον οποίο έχω και μια χημεία εγώ μετά τα 2 χρόνια που τον είχα στον Απόλλωνα, νομίζω ότι πάμε να δουλέψουμε στην διακοπή για να παρουσιάσουμε όλοι μαζί ένα διαφορετικό πρόσωπο το οποίο δείξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό», είπε.

Και πάμε σε μια απάντηση που μας… γονάτισε. Με το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας προ των πυλών, ζητήσαμε από τον Γιώργο Μπόγρη να μας κάνει μια πρόβλεψη για τα παιχνίδια. Εκείνος όμως μας «τελείωσε» με λίγες λέξεις.

«Δεν θα δω ούτε ένα ματς. Προτιμώ να πάρω το κοριτσάκι μου και να πάμε ένα τριήμερο μετά από καιρό από το να δω ελληνικό Κύπελλο. Δηλαδή τι ντροπή

Τέλος, είχαμε και ποδοσφαιρικό χρώμα. Ο Γιώργος Μπόγρης είναι γνωστός Ολυμπιακός και λάτρης του ποδοσφαίρου, με τον έμπειρο σέντερ να σχολιάζει την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά.

«Δεν έχω να πω πολλά. Οι κινήσεις και όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι προσπαθεί η ομάδα να πάει στα μονοπάτια του παρελθόντος. Δεν επαναπαυτήκαμε ούτε νιώσαμε πως η χρονιά τελείωσε με κάποια άσχημα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι ο κόουτς που ήρθε τώρα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και έχει τη στόφα που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, της νίκης. Θεωρώ ότι για τονΟλυμπιακό είναι πολύ σημαντικό οι προπονητές που έρχονται όχι απλά να έχουν καλές πορείες σε μικρομεσαίες ομάδες, αλλά έχουν κατακτήσει τίτλους. Ο κόουτς το έχει κάνει και πιστεύω βάζοντας βάσειςς με την εμπειρία του να χτιστεί μια ομάδα που θα μας ευχαριστεί να την βλέπουμ και δεν εννοώ από την αρχή να πάρει αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που δεν μας απασχολεί σαν Ολυμπιακούς, αλλά να μπορεί να βγάζει το πάθος και την ενέργεια και την ταύτιση με τη φανέλα που μας έχει λείψει εδώ και πολλά χρόνια».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: