Αλκαράθ: «Έβλεπα το Roland Garros στην τηλεόραση και τώρα κρατάω το τρόπαιο»

Αλκαράθ: «Έβλεπα το Roland Garros στην τηλεόραση και τώρα κρατάω το τρόπαιο»

Sportal newsroom 22:32 - 09.06.2024

Τρισευτυχισμένος ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την κατάκτηση του Roland Garros.

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε το φετινό Roland Garros. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και είναι ο νέος «βασιλιάς» του γαλλικού major.

Μιλώντας μετά το φινάλε του τελικού, ο Κάρλος Αλκαράθ εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ισπανός συνεχάρη τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για την πορεία του και εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Γερμανός θα κατακτήσει στο μέλλον αρκετά Grand Slams.

«Γεια σε όλους. Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον Σάσα για το σπουδαίο τουρνουά που έκανε. Είναι απίστευτο το επίπεδο που παίζεις και η δουλειά που ρίχνεις καθημερινά.

Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσεις Grand Slams και αυτό το τουρνουά πολύ, πολύ σύντομα οπότε συνέχισε και συγχαρητήρια», ανέφερε στις αρχικές του δηλώσεις ο Κάρλος Αλκαράθ.

«Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου, ξέρω πως όλοι δίνουν την καρδιά τους για να με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Την αποκαλώ ομάδα αλλά είναι οικογένεια.

Μου άρεσε πολύ που είχα εδώ και την οικογένειά μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον αδερφό μου. Σας αγαπώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που ήμουν μικρό παιδί.

Συνήθιζα να βλέπω αυτό τη διοργάνωση από την τηλεόραση και τώρα κρατώ το τρόπαιο, σας ευχαριστώ πολύ. Το κοινό ήταν επίσης υπέροχο, από την πρώτη μέρα μέχρι τον τελικό.

Ήταν εκπληκτική η στήριξή σας. Θα τα πούμε σύντομα, αυτό είναι σίγουρο», συμπλήρωσε ο Ισπανός τενίστας.