Ο Αλκαράθ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals

Ο Αλκαράθ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals

Ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Έκλεισε» το μεγάλο ραντεβού του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του ATP Finals. Ο Ισπανός τενίστας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο κόκκινο όμιλο αλλά έκανε το καθήκον του στο ματς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τσέκαρε το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Ισπανός τενίστας κυριάρχησε κόντρα στον Ρώσο αντίπαλό του, δείχνοντας ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν μία κακή παρένθεση. Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έφτασε στη νίκη με 6-4, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον κόκκινο όμιλο.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν εξαιρετικός από τη θέση του σερβίς, όπου κέρδισε τους 10 από τους 15 πόντους στο δεύτερο σερβίς του. Ο 20χρονος Ισπανός, παράλληλα, έσβησε και τα δύο μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε τον αγώνα.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα αναμετρηθούν το βράδυ της Παρασκευής στο φινάλε του κόκκινου ομίλου. Ο αγώνας δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι δύο τενίστες έχουν αποκλειστεί μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Χαμός με τον CEO της Lacoste: Έκανε επίθεση στον Τσιτσιπά και πήρε σκληρές απαντήσεις
ΤΕΝΙΣ

12:35 - 17.11.2023

Χαμός με τον CEO της Lacoste: Έκανε επίθεση στον Τσιτσιπά και πήρε σκληρές απαντήσεις

Ο CEO της γνωστής εταιρείας Lacoste που είναι υπεύθυνη για την ενδυμασία του Τζόκοβιτς, άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Στέφανο Τσιτσιπά, εξαιτίας της απόφασης του να εγκαταλείψει το παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε, λόγω τραυματισμού. Έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Έλληνα τενίστα αρκετοί συναθλητές του.

Ο σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάρλος Αλκαράθ θα γίνει το Σάββατο. Οι δύο τενίστες έχουν από δύο νίκες στις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε επικρατήσει στον τελευταίο χρονικά αγώνα μεταξύ τους, τον τελικό του Σινσινάτι. Ο Αλκαράθ, θυμίζουμε, είχε νικήσει τον Σέρβο τενίστα στον φετινό τελικό του Wimbledon.