Ο Ζβέρεφ έβαλλε κατά δημοσιογράφων: «Κάποιους τους ενδιαφέρουν τα κλικ και όχι η αλήθεια»

Ο Ζβέρεφ έβαλλε κατά δημοσιογράφων: «Κάποιους τους ενδιαφέρουν τα κλικ και όχι η αλήθεια»

Sportal newsroom 19:35 - 16.01.2024

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν ρωτήθηκε για την εκδίκαση της υπόθεση κακοποίησης της πρώην συντρόφου του στη Γερμανία τον Μάιο.

Ξέφυγε η κατάσταση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός τενίστας νίκησε τον Ντόμινικ Κόπφερ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Ο 26χρονος, χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ρωτήθηκε αρχικά από δημοσιογράφο για την απόδοσή του στο ματς με τον Κόπφερ. «Έπαιξε πολύ καλά ο Ντόμινικ σήμερα. Όσο για μένα, προφανώς και δεν είμαι γνωστός για τις καλές μου επιδόσεις σε ματς πρώτου γύρου. Πάντα δυσκολεύομαι σ’ αυτές τις φάσεις, αλλά είμαι χαρούμενος που βρήκα τον τρόπο να νικήσω. Δεν ήταν το καλύτερό μου τένις, όλοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό», απάντησε σε σχετική απάντηση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Μετέπειτα ο Γερμανός τενίστας άρχισε διάλογο μ’ έναν εκ των δημοσιογράφων της αίθουσας, σχετικά με το θέμα της εκδίκασής της υπόθεσης κακοποίησης στον Μάιο.

«Μπορώ να σε ρωτήσω για το δικαστήριο στη Γερμανία; Πιστεύεις πως είναι σωστό να συνεχίσεις στο συμβούλιο των παικτών της ATP όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Γιατί όχι;», αποκρίθηκε ο Ζβέρεφ.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε και είπε ότι «προφανώς υπάρχει ένα ερωτηματικό εκεί και το δικαστήριο θα αποφασίσει». «Δεν υπάρχει», ήταν η απάντηση του Γερμανού τενίστα.

«Έχεις την εμπιστοσύνη των άλλων συναθλητών σου ότι θα συνεχίσεις σ’ αυτό το ρόλο;», εξακολουθούσε ο δημοσιογράφος.

Ο Ζβέρεφ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και είπε ότι «ναι, έτσι πιστεύω. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι μέχρι τώρα, οπότε δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο».

Australian Open: Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό
ΤΕΝΙΣ

12:40 - 16.01.2024

Australian Open: Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό

Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, τις οποίες και πλήρωσαν, γνωρίζοντας έτσι την ήττα από τους Ντανιέλ Αλτμάιερ και Άνχελ Μιγκέλ Ρέγιες Βαρέλα και δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Australian Open.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι δεν θα έπρεπε να παίζεις καν, πόσο μάλλον να έχεις ηγετικό ρόλο. Τι σκέφτεσαι πάνω σ’ αυτό;», αποκρίθηκε πάλι ο δημοσιογράφος.

Τότε ήρθε πάλι η απάντηση από τον Ζβέρεφ. «Σαν ποιον; Μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι το λένε αυτό, τους οποίους ενδιαφέρει να γράψουν κάτι για τα κλικ και όχι την αλήθεια», σημείωσε ο Γερμανός τενίστας.