Εκτός top 10 Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη μετά από χρόνια

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη

i

© Intime

Εκτός top 10 Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη μετά από χρόνια

Στέλιος Βαρδάκης 09:41 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 17.02.2024

Για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια θα βρεθεί εκτός top 10 στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για πέντε συνεχόμενα χρόνια εντός της πρώτης δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει να είναι προς ώρας, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί την Δευτέρα (19/02) που θα ανακοινωθεί η νέα κατάταξη.

Αυτή τη στιγμή ο Στέφανος είναι στην 11η θέση και αναμένεται να έχει πτώση άλλης μίας θέσης σε περίπτωση που ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόβ περάσει στον τελικό του τουρνουά στον οποίο συμμετέχει.

Ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να μην αγωνιστεί αυτήν την εβδομάδα σε κάποιο τουρνουά με αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στους αντιπάλους του να συγκεντρώσουν βαθμούς με τους οποίους μπορούν να τον προσπεράσουν στην σχετική βαθμολογία. 

O Τσιτσιπάς νιώθει «μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ» και ήθελε να παίξει μπάσκετ «στο υψηλό επίπεδο» (vid)
ΤΕΝΙΣ

13:59 - 02.02.2024

O Τσιτσιπάς νιώθει «μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ» και ήθελε να παίξει μπάσκετ «στο υψηλό επίπεδο» (vid)

Λίγο πριν ξεκινήσει το Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για την αγάπη που έχει για την ΑΕΚ. Μία αγάπη που του την μετέδωσε ο πατέρας του, ενώ πριν επικεντρωθεί στο τένις, είχε δοκιμάσει τις ικανότητές του μπάσκετ!

Πέρα από τον Τσιτσιπά, εκτός της πρώτης δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη αναμένεται να βρεθεί και η Μαρία Σάκκαρη για πρώτη φορά μετά το 2021, στην αντίστοιχη βαθμολογία της WTP για τις γυναίκες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει πτώση δύο θέσεων και θα βρεθεί στην 11η, καθώς θα την προσπεράσουν οι Μούχοβα και Στεπανένκο.