Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ξενάγησε την εντυπωσιακή αγαπημένη του στο Wimbledon

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ξενάγησε την εντυπωσιακή αγαπημένη του στο Wimbledon

Sportal newsroom 16:59 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.06.2023

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Μανταλίνα Γκένια, την οποία ξενάγησε στο Wimbledon.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι ζευγάρι με τη Μανταλίνα Γκένια. Ο τενίστας από τη Βουλγαρία επιβεβαίωσε τη σχέση του με το μοντέλο μέσω κοινών αναρτήσεων που έκαναν στο instagram.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ξενάγησε την αγαπημένη του Μανταλίνα Γκένια στις εγκαταστάσεις του Wimbledon. Ο Βούλγαρος είναι ήδη εκεί και μετράει αντίστροφα για το τρίτο Grand Slam της χρονιάς. Το Wimbledon θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 του ίδιου μήνα.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και η Μανταλίνα Γκένια είχαν ανεβάσει προκλητικές φωτογραφίες σε στόρι τον Μάιο, τις οποίες αργότερα κατέβασαν. «Πρώτη επίσκεψη στο Wimbledon με τη Μανταλίνα Γκένια», έγραψε στο Instagram του ο Ντιμιτρόφ και δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Στα προφίλ τους στο κοινωνικό δίκτυο, οι δυο τους μοιράστηκαν και ένα σύντομο βίντεο στο οποίο κάθονται σε ένα παγκάκι και είναι αγκαλιασμένοι.

Ο τενίστας φιλάει πολλές φορές την αγαπημένη του αρκετές φορές στο μάγουλο. 

Η Μανταλίνα Γκένια βρέθηκε στο box του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον αγώνα του κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ στο Masters της Μαδρίτης, εντείνοντας τη φημολογία περί σχέσης. Στη συνέχεια είδε από κοντά τον αγώνα του Βούλγαρου τενίστα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη.

Η Μανταλίνα Γκένια έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και κατά το παρελθόν αφού είχε σχέση με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και τους ποδοσφαιριστές Νικολό Ζανιόλο και Μάρκο Μποριέλο. Η 35χρονη ηθοποιός έχει μία κόρη έξι ετών με τον Ρουμάνο εκατομμυριούχο Ματέι Στρατάν.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έβγαινε παλιότερα με τη Νικόλ Σέρινζερ και τη Μαρία Σαράποβα. Ο Βούλγαρος τενίστας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ρότερνταμ, στην καλύτερη παρουσία του σε τουρνουά φέτος.