Συγκλονίζει ο Κύργιος: «Αυτοτραυματιζόμουν - Μισούσα τον εαυτό μου!»

Νικ Κύργιος

i

© Intime

Συγκλονίζει ο Κύργιος: «Αυτοτραυματιζόμουν - Μισούσα τον εαυτό μου!»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά το παρελθόν μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νικ Κύργιος.

Συγκλόνισε ο Νικ Κύργιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μίλησε στον Πιρς Μόργκαν για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά το παρελθόν και τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος. Κέρδισα δυο τουρνουά στο tour ενώ έπινα κάθε βράδυ, αυτοτραυματιζόμουν, έκαιγα πράγματα στο χέρι μου, κοβόμουν... Το να αυτοτραυματίζομαι μου έγινε εθισμός. Μισούσα τον εαυτό μου. Μισούσα το να περπατάω και να είμαι ο Νικ Κύργιος», είπε ο 28χρονος τενίστας σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησής της.

Ο Νικ Κύργιος, όμως, μίλησε και τη στήριξη που είχε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Ελληνοαυστραλός στον Άντι Μάρεϊ.

«Ο Άντι πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Από τη στιγμή που μπήκα στο tour. Είδε ότι υπήρχε πολύ ταλέντο και πολλή δουλειά να γίνει, οπότε αμέσως με προστάτευσε. Λίγο μετά, συνειδητοποίησε πως ήμουν παίκτης που χάραζε τον δικό του δρόμο, αλλά παρέμεινε ένα άτομο που ήταν πάντα εκεί για μένα. Μια μέρα είδε τις ουλές μου και με ρώτησε τι ήταν αυτό στο χέρι μου.

Εκείνη την περίοδο ήμουν πολύ άσχημα και προφανώς ο Άντι προσπαθούσε να βοηθήσει, ήμουν όμως πολύ κλειστός στον εαυτό μου και δεν το έβλεπα. Ακόμα μέχρι σήμερα του είμαι ευγνώμων, τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανε», ανέφερε ο Νικ Κύργιος.

Κοντά στην απόσυρση του ο Κύργιος - «Είμαι 28 αλλά από το αλκοόλ και τα πάρτι δείχνω 57»

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης UTS στο Λος Άντζελες, ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως δεν βλέπει τον εαυτό του να παίζει τένις μετά από πέντε χρόνια.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζω μέχρι τα 33 μου. Δεν υπάρχει αυτό, θα έχω φύγει από το tour και δεν θα με ξαναδείτε. Το πρόγραμμα έχει ξεφύγει. Εγώ μεγαλώνω. Είμαι 28, αλλά με τα πάρτυ και το αλκοόλ είναι λες και είμαι 57», σχολίασε ο Νικ Κύργιος.