Αποσύρθηκε η Μπαντόσα από το Wimbledon - Δεν θα παίξει στο διπλό με τον Τσιτσιπά

Αποσύρθηκε η Μπαντόσα από το Wimbledon - Δεν θα παίξει στο διπλό με τον Τσιτσιπά

Δημήτρης Χούπης 15:19 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 07.07.2023

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τη Μάρτα Κόστιουκ και έμεινε εκτός Wimbledon.

Στον επόμενο γύρο του Wimbledon θα συνεχίσει η Μάρτα Κόστιουκ, η οποία μετά τη Μαρία Σάκκαρη, άφησε εκτός και την Πάουλα Μπαντόσα. Μόνο που την Ισπανίδα την απέκλεισε με λιγότερη κούραση. 

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το πρώτο game του δεύτερου σετ αποσύρθηκε με αποτέλεσμα να μείνει και εκτός διοργάνωσης. Η Μπαντόσα πήγε στο Wimbledon δίχως να έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό της και αυτό φάνηκε στο πρώτο σετ. 

Αφού δυσκολευόταν αρκετά. Ως αποτέλεσμα αυτού έχασε 6-2 και πήρε ιατρικό τάιμ άουτ με την ομάδα της να της προτείνει να αποσυρθεί. Το μόνο που μένει είναι να φανεί εάν θα αποσύρει τη συμμετοχή της και για το μεικτό. Στο οποίο θα αγωνιστεί με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος στο μονό θα συνεχίσει σήμερα (7/7) τον αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος είχε αναβληθεί χθες (6/7). 

Η Μπαντόσα λοιπόν έπαιξε ένα game στο δεύτερο σετ, το οποίο έχασε και έπειτα δίχως να θελήσει να ρισκάρει για υποτροπή, αποσύρθηκε από τον αγώνα. Η Κόστιουκ στον τρίτο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με τη Μάντισον Κις, η οποία κέρδισε την Γκόλουμπιτς 7-5, 6-3).

Η Ισπανίδα στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει την Άλισον Ρισκ με 6-3, 6-3. Μετά το παιχνίδι της πήγε να δει τον αγαπημένο της, ο οποίος έμαθε τη νίκη της κατά τη διάρκεια των δηλώσεων έπειτα από τον αγώνα. Μάλιστα της έδωσε συγχαρητήρια, με την Μπαντόσα να ανταποδίδει με μία καρδούλα.